Navigatie Link overslaanStart » Over ons

Wie is Novusoft

Novusoft is een softwarebedrijf gevestigd in Enkhuizen.

Wij zijn de softwareontwikkelaar van:

  • Novucura Framework (o.a. met een Content Management Systeem)
  • Flexfunnel - NovuSure FMS (Funnel Management Systeem - www.flexfunnel.nl)

Novusoft ondersteunt bedrijven die het internet als een belangrijk verkoopkanaal gebruiken. Wij hebben een sterke band met de verzekeringsbranche. Flexfunnel wordt succesvol gebruikt om verzekeringen online te verkopen.

“Sat cito, si sat bene”

(wat goed gedaan wordt, gaat ook snel)

Met veel enthousiasme hebben wij, Gert-Jan Kerpershoek en Jean-Pierre Kroezen, het bedrijf "Novusoft" opgericht. Hiermee zijn wij in 2002 een jong, innovatief en vernieuwend softwarebedrijf gestart. Met ons team bouwen wij goede, stabiele en snel werkende webapplicaties.

Ing. Gert-Jan Kerpershoek

Na de HTS opleiding Technische computerkunde te hebben afgerond, heb ik mij bij Fokker Space en Origin IT verder ontwikkeld als programmeur en technisch ontwerper. De ervaring die ik heb opgedaan met het uitvoeren van verschillende projecten, heb ik aangevuld met opleidingen op het gebied van “Technisch database ontwerp”, “Object oriented Design”, “Java Programmer en “Developmentor - Com(+)”. Hierdoor heb ik de kennis om te programmeren in o.a. Visual Basic, Java, C en C++. In mei 2000 ben ik in dienst getreden bij een softwareontwikkelaar voor de professionele financieel adviseur. Bij dit bedrijf heb ik de user-interface van het financieel planningsprogramma vanuit VBA-code omgezet naar een object georiënteerde structuur in Visual Basic en koppelingen met (offerte)software van externe partijen gerealiseerd.

Sinds 2003 heb ik als systeem architect en als programmeur gewerkt aan de ontwikkeling van de ASP.Net / C# webapplicatie Novucura.

Met de applicatie zijn koppelingen gerealiseerd met externe webservices, Payment Service Provider Buckaroo en eigen webservices. De eigen webservices worden gebruikt om eigen berekeningen (o.a. blackboxen van verzekeraars) te ontsluiten.

Jean-Pierre Kroezen

Na het afronden van een HEAO-MER opleiding heb ik enige jaren als financieel adviseur gewerkt. De ontwikkeling van “Software” trok meer mijn interesse en in januari 1999 ben ik in dienst getreden bij een softwareontwikkelaar voor de professionele financieel adviseur. Daar heb ik opleiding gevolgd tot gecertificeerd Federatie Financieel Planner (FFP). Naast het trainen en inhoudelijk ondersteunen van gebruikers werkte ik nauw samen met de programmeurs. Zo functioneerde ik als schakel tussen de gebruiker en programmeurs en werd de software o.a. gebruiksvriendelijker gemaakt op basis van gesignaleerde werkwijzen bij gebruikers.

Sinds 2003 heb ik functioneel inhoudelijk gewerkt aan de ontwikkeling van de webapplicatie Novucura. Het vertalen van de wensen van de klant naar de mogelijkheden van het internet en de verwerking daarvan in de Novucura en Flexfunnel is mijn rol in het proces.

Professionals met ervaring

Als professionals hebben wij in verschillende projecten een initiërende rol vertolkt op zowel het technische als het functionele vlak. De projecten waren zowel intern als extern (o.a. verzekeraars) en betroffen uitbereidingen van bestaande functionaliteit (o.a. rapportage mogelijkheden binnen MS Office), het realiseren van koppelingen tussen bestaande en nieuwe pakketten (o.a. met COM + XML, ActiveX) en het maken van zelfstandige draaiende applicaties. Door “één op één” te werken, kunnen we snel en flexibel goede software en softwarecomponenten ontwikkelen.Wij hebben op zowel het technisch als inhoudelijke vlak ervaring met het inzetten van internet als verkoopkanaal.