Navigatie Link overslaanStart » Portfolio

Projecten

Hiernaast staan door Novusoft ontwikkelde websites. Op de project pagina kunt u een beschrijving en een review lezen.
 

Werkwijze Novusoft

Novusoft ontwikkelt software ondersteunend aan het proces en niet als een doel op zich.

Werkwijze van Novusoft >>
 

Prijzen CMS systeem

Een professionele website met ons CMS systeem is voordelig te realiseren. Novusoft denkt mee in het realiseren van uw website. Na het inventariseren van de gewenste modules en functionaliteiten ontvangt u een heldere offerte.

Offerte aanvragen >>

VWE

VWE is een betrouwbare en innovatieve organisatie, die meedenkt met zijn klanten en hun wensen en behoeften vertaalt in gebruiksvriendelijke en efficiencyverhogende kenteken-gerelateerde producten en diensten.


Project bekijken >>

Novusoft portfolio VWE

VerzekerVoordelig.nl

VerzekerVoordelig.nl is een intermediairbedrijf in verzekeringen en financiële producten. Het streven is de beste prijs-kwaliteitverhouding uit de markt aan te bieden, waarbij het belang van de klant voorop staat.

VerzekerVoordelig.nl verkoopt sinds 2000 online verzekeringen.

Project bekijken >>
Novusoft portfolio VerzekerVoordelig.nl

DDN

DDN houdt zich exclusief bezig met de ontwikkeling van efficiënte admini-stratieve software voor de Zakelijke Dienstverlening. Geen ingewikkeld IT-product van de tekentafel, maar een doortimmerde applicatie gebaseerd op tientallen jaren praktijkervaring. Texass®: een vrijwel papierloze admini-stratie voor Assurantiën, Intermediairs, Gerechtdeurwaarders en Incassobureau's.


Project bekijken >>
Novusoft portfolio DDN

Overlijdensrisico

Overlijdensrisico.nl is de specialist in het vinden van de juiste overlijdensrisico-verzekering. Overlijdensrisico.nl vergelijkt onafhankelijk de markt en helpt bij het maken van de juiste keuze die het beste bij ieders situatie past.

Overlijdensrisico.nl is een onderdeel van VerzekerVoordelig.nl.

Project bekijken >>

Novusoft portfolio Overlijdensrisico.nl

Slegt financiële diensten

Slegt financiële diensten helpt altijd zo goed en zo snel mogelijk.
Slegt financiële diensten is continue op zoek naar de beste prijs tegenover, het minste risico. Voor nu, maar zeker ook voor in de toekomst. Geen standaardoplossingen, maar alles afgestemd op ieders situatie.Project bekijken >>
Novusoft portfolio Slegt fiinanciele diensten

Nationale Hypotheek Pas (NHP)

NHP maakt gebruikt van NovuSure voor de online vergelijking van overlijdensrisicoverzekeringen door consumenten. Na het invoeren van betrekkelijk eenvoudige informatie door de bezoeker presenteert NHP in samenwerking met Novusoft een persoonlijke vergelijking van alle belangrijke aanbieders van een overlijdensrisicoverzekeringProject bekijken >>

Novusoft portfolio NHP