Navigatie Link overslaanStart » Portfolio » NHP

Project Nationale Hypotheek Pas (NHP)

Novusoft heeft voor NHP een verzekeringstool gemaakt.

Over NHP en Novusoft

NHP maakt gebruikt van NovuSure voor de online vergelijking van overlijdensrisicoverzekeringen door consumenten. Na het invoeren van betrekkelijk eenvoudige informatie door de bezoeker presenteert NHP in samenwerking met Novusoft een persoonlijke vergelijking van alle belangrijke aanbieders van een overlijdensrisicoverzekering. De bezoeker wordt vervolgens in staat gesteld om één of meerdere offertes aan te vragen of de gewenste verzekering online af te sluiten.

NHP kan van haar zijde met de backoffice-functionaliteit van NovuSure aangevraagde offertes en afgesloten verzekeringen op de voet volgen. Met behulp van de backoffice-functionaliteit van NovuSure is NHP in staat om snel en efficiënt te werken. Hierdoor kunnen wij consumenten altijd een scherp aanbod doen.

De samenwerking tussen Novusoft en NHP staat voor korte lijnen en slagvaardig gezamenlijk optrekken. Samen met Novusoft is NHP klaar voor de toekomst!


John Esser, directeur Nationale Hypotheek (NHP)

Website NHP bekijken >>

Wilt u ook kennis maken met NovuSure?

Een professionele funnel met ons FMS systeem is voordelig te realiseren. Novusoft denkt mee in het realiseren van uw funnel. Na het inventariseren van de gewenste modules en functionaliteiten ontvangt u een heldere offerte.

Offerte aanvragen >>

  • nhp1
  • nhp2
  • nhp3
  • nhp4